ʻaoʻao

Nūhou

Collagen Peptide

ʻO Collagen kekahi o nā protein nui e hana ai i ke kino kanaka.He kuleana koʻikoʻi ia i ka ʻili, nā iwi, nā hono, ka lauoho a me nā kui.Hoʻokumu ʻia ʻo Collagen i nā ʻano amino acids a loaʻa ka ductility maikaʻi a me ka ikaika.Hoʻolaha nui ʻia ʻo Collagen i ke kino o ke kanaka a he hana koʻikoʻi i ka ʻili, nā iwi a me nā ʻiʻo pili.

· Nā hana

Ma ke ʻano he protein koʻikoʻi, he nui nā hana o ka collagen a he kuleana koʻikoʻi i ke olakino kanaka.ʻO ka mea mua, hiki i ka hoʻohui ʻana i ka collagen ke mālama i ka elasticity a me ka paʻa o ka ʻili.I ko mākou wā ʻelemakule, nalowale ka ʻili o ko mākou ʻili i kona elasticity, e hoʻoulu ai i nā wrinkles a me ka haʻalulu.Hiki i ka hoʻohui ʻana i ka collagen ke hoʻoulu i ka hoʻonui ʻana o nā ʻili ʻili a me ka synthesis o ka collagen, there ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano o ka ʻili, e hōʻemi i ke ʻano o nā laina maikaʻi a me nā wrinkles, a me ka mālama ʻana i ka ʻili i ʻōpiopio, elastic a maʻalahi.

ʻO ka lua, he mea nui loa ka collagen no ke olakino iwi.Nui nā iwi i ka collagen, he mea nui ia o ka hana iwi.Hiki i ka hoʻohui ʻana i ka collagen ke hoʻonui i ka iwi iwi, hoʻomaikaʻi i ka ikaika o ka iwi a me ka paʻakikī, a hoʻemi i ka pilikia o ka osteoporosis a me nā haʻihaʻi.ʻOi aku no ka poʻe ʻelemakule, hiki i ka collagen supplementation ke hoʻopaneʻe i ka ʻelemakule a me ka degeneration o ka iwi.
Eia kekahi, he kuleana pale ka collagen i ke olakino hui.ʻO ka ʻiʻo cartilage i loko o nā hono he waiwai nui i ka collagen, whHiki i ka ich ke hoʻemi i ka ʻeha hui a me ka ʻeha a hāʻawi i ke kākoʻo hui a me ka pale.

I ka piʻi ʻana o ka makahiki a me ka hoʻonui ʻana i nā haʻahaʻa hoʻomaʻamaʻa, e hoʻohaʻahaʻa a mae ka cartilage hui, e alakaʻi ana i nā maʻi ʻāʻī a me nā neʻe.Hiki i ka hoʻohui ʻana i ka collagen ke hoʻolohi i ke kaʻina hana o ka degeneration hui, hoʻomaikaʻi i ka hana o ka neʻe ʻana o ka hui, a hoʻomaha i ka maʻi arthritis.ptoms.

Eia kekahi, he kuleana koʻikoʻi ka collagen i ka olakino o ka lauoho a me ke kui.Hiki i ka hoʻohui ʻana i ka collagen ke hoʻonui i ka ikaika a me ka elasticity o ka lauoho a hōʻemi i ka haki ʻana a me ka hoʻokahe ʻana o ka lauoho.No nā kui, hiki i ka collagen ke hoʻonui i ka paʻakikī a hoʻopaʻa i ke kūpaʻa o nā kui a hoʻemi i ka haki a me ka haki ʻana o nā kui.

·Pehea e hoʻohui ai i collagen

Hiki ke hoʻonui ʻia ʻo Collagen ma o nā ʻano like ʻole, me nā mea hoʻohui meaʻai, nā mea hoʻohui waha, a me nā huahana topical.

Hoʻopuka ʻo Deebio i ka Collagen Peptide kiʻekiʻe, inā he pono kāu, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou.

asvsb (1)
asvsb (2)

Ka manawa hoʻouna: Dec-25-2023
AEO
EHS
EU-GMP
GMP
HACCP
ISO
Paʻi
PMDA
hoa_mua
hoa_a'e
Huahana wela - Palapala kahua - AMP Mobile